ФУДБАЛЕРИ ТСЦ-а БОЉИ ОД РАДНИКА У СУПЕРЛИГИ СРБИЈЕ: Бачкотополчани са креча до бодова

Теже него што су очекивали фудбалери ТСЦ–а стигли су до победе у мечу са Радником. Били су домаћи све време много бољи, имали лопту у ногама, али тек после деветог корнера и пенала двадесетак минута пре краја успели су да савладају голмана Ранђеловића.
ФК ТСЦ
Фото: ФК ТСЦ

Од првог минута фудбалери ТСЦ –а имали су пуну иницијативу,  кружили су Тополчани пред голом Ранђеловића, покушавали углавном ударцима из даљине, али нису успели да пробију бедем Сурдуличана. Можда најбољу прилику у првом делу имао је Ђаковац, који је у седмом минуту са осам метара главом за мало промашио мрежу. Мало касније изблокиран је шут Јовановића, па и ударац Цветковића, а у финишу првог дела после корнера ударац Стојића главом голман Ранђеловић је са доста среће зауставио на гол линији. У првом делу гости нису упутили ни један ударац ка мрежи беспосленог Вељка Илића.  

Слика на терену се није променила ни у наставку, ТСЦ је и даље нападао, а Радник се грчевито бранио. Одоловели су Сурдуличани све до 71. минута, када је после деветог корнера у гужви Јопвић покупио Петровића,а судија Ивковић је без размишљања показао на белу тачку. А с линије пенала Ђаковац је био сигуран.

После примљениог гола Сурдуличани су „отворили“ игру, покушали да изједначе, ато је дало и више простора домаћим фудбалерима. У 80. после продора Ћирковић је из готово мртвог угла погодио стативу, потом је Ђаковац циљао слабо са петнаестак метара.  

Г. Ковач


ТСЦ – Радник 1:0 (0:0)

БАЧКА ТОПОЛА: ТСЦ арена, гледалаца око 600, судија: Ивковић (Влајковац), стрелац: Ђаковац (из пенала) у 71. минуту. жути картони: Антонић, Јовановић, Цветковић, Ћирковић (ТСЦ), Дуроњић (Радник)

ТСЦ : В. Илић 7, Цветковић 7, Антонић 6,5, Стојић 7, Петровић 6,5, Дјаковац 7, Милосављевић 6 (Ћирковиц 7), Вулић 6(Радин), Пантовић 6(Шош), Миловановић 6(Ракоњац 6.5), С. Јовановић 6,5(Станић).

РАДНИК: Рандјеловић 5 Јовић 5,5, Милићевић 6, Абубакар 6, Гашић  5,5, Шовшић 6,5(Кадијевић), Хајдаревић 5,5 (Мартинкевич), Томашевић 5,5(Анђеловић), Орешчанин 6, Дуроњић 6,5 (Л. Јовановић), Зајмовић6 (Богдановић).


 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести