Фудбалери ТСЦ-а надају се успешном дебију у Суперлиги Србије у дулеу против Вождовца

Нови фудбалски суперлигаш ТСЦ из Бачке Тополе стартује данас у елитном такмичењу на гостовању Вождовцу.
Zoltan Sabo-001
Фото: Золтан Сабо, фото: ФК ТСЦ

- Припреме смо одрадили како смо и планирали.Сачинили смо добру такмичарску екипу и верујемо да смо спремни за надметање у елитној лиги. мало нас  ремете повреде десног бека Драгана Свитића, који је пре пар дана оперисан, и новајлија Срђан Грабеж, који је стигао из Бачке Паланке, али имамо квалитне играче да надокнаде њихово одсуство.Вождовац је  променио доста играча у односу на прошлу сезону, довели су квалитетне појединце попут Николића, Босанчића и Стојчина, као и новог тренера Коковића. Ми ћемо покушати да наметнемо свој стил игре, иако у томе успемо можемо да се надамо позитивном резултату – рекао је шеф струке  Золтан Сабо.

Бачкотополчнаи су доминирали  прошле сезоне међу прволигашима, међути, веома добро знају да је елитна лига  нешто друго.

- Сматрам да смо се веома добро припремили и  кроз више контролних утакмица са јаким ривалима показали да ћемо моћи успешно да се надмећемо и у највишем рангу. Прва утакмица је по правилу веома тешка, плус ми смо дебитанти међу суперлигашима а уз то гостујемо појачаном Вождовцу.Једино што могу да обећам  је то да ћемо се срчано борити за жељени резултат – поручио је  сјајни нападач Ненад Лукић, који је  у Првој лиги био најбољи стрелац екипе.

Борко Дуроњић овог лета је стигао из Вождовца и погодило се да у новом тиму дебитује против бившег.

- Провео сам две и по године у Вождовце и тај период ће ми остати у лепој успомени. Мој бивши клуб се појачао, има озбиљне амбиције у првенству и нема дилеме да рачуна на сигурну победу на свом терену с обзиром да смо ми новајлије.Ми ћемо се трудити да се покажемо у најлепшем светлу и настојаћемо да остваримо добар резултат.Да ли ћемо у томе успети незахвално је нагађати, с тим што сматрам да смо спремни за такмичење – јасан је Дуроњић.    

С. Стојиљковић

ЛИНГЛОНГ СУПЕРЛИГА СРБИЈЕ - ПАРОВИ 1. КОЛА

Данас

БЕОГРАД: Вождовац - ТСЦ   (20)

Сутра

СУБОТИЦА.Спартак ЖК - Рад       (18)

БАЧКА ПАЛАНКА: Војводина -Мачва     (20)

БЕОГРАД: Црвена звезда - Јавор  (20)

ЛУЧАНИ: Младост - Радник (20)

БЕОГРАД: Чукарички - Напредак (20)

Недеља

ИНЂИЈА: Инђија - Партизан         (18)

НИШ: Раднички - Пролетер (20)

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести