ФУДБАЛЕРИ ТСЦ–a УЧВРСТИЛИ ТРЕЋЕ МЕСТО Тополчани у добром ритму

Одиграли су фудбалери ТСЦ –а још једну одличну утакмицу у гостима овог пута у Новом Пазару и новом победом (4:3 )се учврстили на трећем месту табеле Суперлиге. Није Тополчане успео да заустави ни сјајни Адем Љајић, који је са три поготка подсетио на своје најбоље дане. Играли су фудбалери ТСЦ –а , лако без опетерећења, једноставним акцијама су стварали прилике, а изузетну партију пружио је Иван Милосављевић, који је у наставку меча са два поготка решио меч.
ТСЦ
Фото: ТСЦ

Задовољан је после утакмице био и тренер ТСЦ –а Жарко Лазетић после четврте узастопне победе.  

– Одиграли смо одличан меч, против изузетно јаког противника – објашњавао је Лазетић. – Могу само да честитам мојим играчима.  У нападу све је функционисало сјајно, добро смо се кретали, али у одбрани је било мало проблема. Примили смо три гола, што је превише.

  А сва три гола за домаћине постигао је некадашњи репрезентативац Србије Адем Љајић, који је подсетио на своје најбоље дане.

– Знали смо нам највећа опасност прети од Љајића, предузели смо све, али га нисмо успели зауставити - каже Лазетић. – Недостајао нам је мало на средини терена Радић. Ипак, ако се све сабере морамо бити јако задовољни.

  Поред победе у Новом Саду Тополчани су наставили и несвакидашњи низ, на последњих 32 утакмице у нашем првенству нису имали негативни резултат на полувремену, што је рекорд у светским размерама.

 – Интересантан податак – тврди Лазетић. – Али нисмо о томе размишљали. Али то ипак потврђује наша определења и тежњу да играмо активно, по европском моделу.   

 Фудбалери ТСЦ-а већ сутра почињу припреме за суботњи дерби са Чукаричким, који је на програму у 20 сати.

 Г. Ковач

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести