Фудбалери ТСЦ–а запосели коту „два”

Фудбалери ТСЦ–а забележели су очекивану победу у сусрету са Младошћу из Лучана (2:1), али до ње су стигли нешто теже него што су мисли.
с
Фото: ТСЦ

Додуше, доста рано су постигли два гола, али су потом пропустили неколико лепих прилика, па су Лучанци у финишу меча смањили резултат после оправдано досуђеног пенала. На срећу утакмица се није закопликовала и плаво–бели су засели на другу позицију на табели која води у квалификације за Лигу шампиона.

– Ушли смо у меч нешто нервозније – објаснио је после утакмице тренер ТСЦ–а Жарко Лазетић. – Мало смо превише отишли са свим играчима напред, ка задњој линији, па су штопери и везни играчи ималимо првише лопту у ногама. На срећу, постигли смо гол и успели да скинемо терет који смо наметнули. После другог поготка све је било лакше, створили смо доста прилика, али нисмо успели да добру игру крунишемо још којим голом. Наравно, покушаћемо да исправимо грешке и да побољшамо реализацију.

И поред свега, тренер Бачкотополчана је био задовољан игром свог тима.

– Штета што нисмо победили убедљивије – констатовао је Лазетић. – Али, и овако је добро. У принципу волим овакве утакмице у којима до краја има динамике. Морам да истакнем да смо овај меч одиграли са три млада играча и да је Крстић оправдао поверење. Имали смо пре утакмице малих проблема са Стојковићем и Чалушићем, али није било проблема Крстић је све одрадио на најбољи начин и тако смо добили још једног фудбалера у ростеру, који ће да нам у наредном периоду много значи.

Фудбалери ТСЦ–а добили су три дана одмора, а онда настављају припреме за тешко гостовање у Сурдулици.

– Почиње сам финиш првенства, свака утакмица ће да буде све тежа – сматра Лазетић. – Још увек имамо простора да растемо и уверен сам да ћемо наставити у истом ритму. Наш циљ је и даље пласман у квалификације за неко европско такмичење. Наравно, учинићемо све да задржимо друго место.

Г. Ковач 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести