Фудбалери Војводине данас имају први тренинг

НОВИ САД: Иако је првобитним планом било предвиђено да у недељу почну зимске припреме фудбалера Војводине, тај термин је пролонгиран за 24 сата из, како смо обавештени, техничких разлога.
1
Фото: J. Grlić

Постојали су одређени проблеми са саобраћајним везама за поједине првотимце, па је одлучено да дође до ове минималне измене. Већ данас у 10 сати, црвено-бели ће имати прозивку, састанак и први тренинг са тренером Ненадом Лалатовићем и његовим асистентима Драганом Шарцем и Видаком Братићем, као и осталим члановима стручног штаба, чиме ће званично почети процес припрема за пролећни део првенства.

Подсећања ради, Војводина је јесенас заузела треће место на табели Суперлиге, с два бода мање од другопласираног Партизана, али и седам бодова предности у односу на четвртопласирану екипу Чукаричког. Уз то, црвено-бели су се пласирали и у четвртфинале Купа Србије, такмичење у којем бране победнички трофеј, тако да их на пролеће очекују бројне обавезе.

До 14. јануара, “стара дама” ће вежбати у фудбалском центру “Вујадин Бошков”, а тада јој следи одлазак у топлије крајеве. Новосадски тим централни део рада, по традицији, обавиће у турском Белеку, надомак Анталије, на обалама Средоземног мора. Ту ће играчи тренирати до 29. јануара, када се враћају у земљу, а почетак пролећног дела шампионата предвиђен је већ за 6. фебруар. Током боравка у Турској, планирано је да екипа из Новог Сада одигра шест тренинг утакмица с јаким ривалима, а коначан списак противника биће познат ових дана.

Пре поласка, Новосађани ће имати и једну проверу на домаћем терену, јер ће им, 13. јануара, у госте доћи екипа суперлигаша ОФК Бачке из Бачке Паланке.

А. П.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести