Фудбалери Војводине наставили да тренирају: Езе касни, Спартак ривал пред одлазак у Турску

Фудбалери Војводине након дводневене паузе наставили су с тренинзима.
Fudbaleri Vojvodine 1
Фото: Dnevnik.rs

Очекивало се  да ће им се прикључити и Нигеријац Винсент Езе, који је имао дозволу да закасни на почетак припрема. Брзоноги нападач се није појавио у ФЦ “Вујадин Бошков”, а разлог смо сазнали од њега самог.

- Налазим се на аеродрому у Истанбулу - рекао је јуче Езе, који се враћао из родне Нигерије. - Нажалост, нисам успео да стигнем на планирани лет за Београд и сада чекам наредни авион, тако да нисам у могућности да се на време вратим у Нови Сад и прикључим саиграчима. Како ствари стоје, у четвртак ћу почети с радом.

Остаје да се види како ће у клубу одреаговати на непланирано продужени одмор Езеа, о чему ће, наравно, коначни суд донети тренер Ненад Лалатовић. Остали играчи јуче су вредно испуњавали захтеве стручног штаба, а новина је то да је пронађен други ривал за одигравање контролне утакмице пред полазак у Турску (24. јануара). Војводина ће најпре, 18. јануара, снаге одмерити с прволигашем Кабелом, а четири дана касније (22. јануар) договорен је и дуел са суботичким Спартаком ЖК. Званични почетак зимског прелазног рока се приближава (14. јануар - 7. фебруар), па код навијача Воше расте ниво интересовања о томе ко би могао, поред већ пристиглог Миљана Вукадиновића, да задужи опрему . Више пута смо писали о томе да су у клубу  више него заинтересовани да се договоре о сарадњи с неколицином фудбалера, пре свих с Момчилом Мркаићем (Јавор), Марком Петковићем (без клуба, раније Црвена звезда и Спартак Москва), Стефаном Ђорђевићем (Раднички, Ниш) и Богданом Младеновићем (Жил Винсенте, Португалија). Међутим, никаквих новости по питању њиховог евентуалног ангажмана још увек нема, тако да ће присталице Воше морати још неки дан да сачекају хоће ли неко од њих заиста доћи у Нови Сад.

- Тренутно сам у родном Требињу и још увек ништа конкретно не могу да вам кажем по питању мог евентуалног преласка у Војводину -  рекао  је Момчило Мркаић, снажни нападач Јавора из Ивањице. - Имам важећи уговор с Јавором и не би било коректно да се изјашњавам о свему. У току данашњег дана могло би нешто више да буде познато, па је најбоље да сачекамо.

Текст и фото: А. Предојевић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести