ФУДБАЛЕРИ ВОЈВОДИНЕ У ЧЕТВРТАК ГОСТУЈУ У КРАГУЈЕВЦУ: На корак до Европе

Још после дербија са ТСЦ-ом у Бачкој Тополи тренер Војводине Божидар Бандовић је сваку утакмицу која следи, до краја првенства, означио као финале до финала.
fudbal
Фото: Филип Бакић

Мада су све утакмице подједнако важне у настојању да се достигне место на табели са европским предзнаком, гостовање у четвртак код Радничког у Крагујевцу јесте кључ који откључава браву на европским вратима.

– Пред нама је врло важна утакмица – сагласан је Бандовић. – Победа би и нама и домаћину отворила врата квалификација за Лигу конференција. Биће тешко, играмо против веома добре екипе. Играли смо два пута у Крагујевцу овог пролећа и обе утакмице биле су тактички и борбено на високом нивоу. И они су, попут нашег тима, успоставили континуитет, имају играче који умеју да играју пресинг, који одлично користе простор у нападу и који знају да одиграјју један на један. Верујем у наше играче, у тим, верујем у све што смо до сада радили, убеђен сам да на исти начин можемо и да завршимо успешно саграђени пролетњи победнички низ.

У Војводини нема повређених ни кажњених, сви су на располагању стручном штабу за меч свих мечева, у четвртак у Крагујевцу од 16.55 часова. Пренос је на каналу Арена премиум 1.

Л. Б-з

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.0746
Најновије вести