Футсалери Бечеја дочекују зрењанински САС

Вечерас се игра војвођански друголигашки футсал дерби крај Тисе. То је у најкраћем најава предстојеће утакмице 19. кола између Бечеја и САС-а из Зрењанина.
Nikola Mandadzic
Фото: Никла Мандаџић у акцији, фото: Дневник (В. Јанков)

Имајући у виду положај на табели и бодовни салдо, Банаћани су фаворити, тачније, трећепласирани су и имају 28 бодова, а Бачвани су са 22 бода седмопласирани тим на табели.

„Јуримо шесто место, чиме бисмо избегли бараж за опстанак, па нам је победа преко потребна. Међутим, исте амбиције имају и Зрењанинци, пошто им је тријумф битан због пласмана у бараж за попуну Прве лиге. Из тога највише могу да профитирају љубитељи футсала, јер ће присуствовати интересантној утакмици. Уздам се у моје играче, очекујем да ћа дати максимум на терену и да ћемо се на крају радовати победи“, не крије тренер Бечејаца Горан Страјнић.

Картони више нису проблем за састав Бечеја, али повреде јесу. Стефан Симић сигурно неће играти, а под знаком питања су, из истог разлога, наступи голмана Саве Вадаског и Игора Дражића.

Имајући у виду распоред у наредна три кола када Бечејци два пута узастопно гостују у Београду, прво Бањици, а онда и лидеру, екипи Земун Само Право, да би на крају дочекали београдски Економист, још више се намеће потреба за освајањем читавог плена у вечерашњем окршају са Зрењанинцима, који почиње у 18 часова.                                  

В. Јанков

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести