Футсалери два Бечеја почели играње утакмица

Имајући у виду да се првенствена трка друголигашког футсал каравана наставља првог фебруарског викенда, разумљиво је што су Бечеј 2003 и Тиса из Новог Бечеја почели са играњем контролних утакмица.
В. Јанков/Детаљ с тренинга Бечејаца   
Фото: В. Јанков/Детаљ с тренинга Бечејаца   

Бечејци су играли у Зрењанину са САС-ом и головима Голуба, Живкуцина и Новаковића победили са 3:1. У среду на Савиндан гостоваће у Новој Пазову и играти са истоименим прволигашем, чији дрес носи њихов тренер Игор Шошо.

- Радимо по плану три пута недељно и свако је добио индивидуални програм за тренинг у сопственој режији. Прелазни рок је за нас ангажовањем Марка Живкуцина завршен и у миру дочекујемо старт наставка првенства - рекао је технико Бечејаца Горан Страјнић.

Новобечејска Тиса је одиграла две утакмице, прво против САС-а, а  затим против прволигаша Земун Само право и обе су завршене индентичним резултатом – 3:3.

- Иако се радило о припремним утакмицама, обе су по борбености и другим параметрима личиле на првенствене. Права штета што на трибинама није било гледалаца, јер би уживали. Одлична провера за нас, а мислим и за Земунце. Стрелци за нас били су Томчић, Губеринић и Целин - рекао је голман Новобечејаца Зоран Ћурчић.

На старту наставка сезоне снагу ће међусобно одмерити комшије из два Бечеја, па је то један од разлога што у припреном периоду на играју једни против других.

В. Јанков

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести