Гобељић: У суботу треба да прославимо оно што смо освојили

БЕОГРАД: Фудбалер Црвене звезде Марко Гобељић рекао је да су црвено-бели титулу освојили на терену и да су због тога поносни.
Marko Gobeljic
Фото: ФК Црвена звезда/Гобељић ће заменити повређеног Јовичића

"Ми смо титулу освојили крварећи на терену, часно и поштено. Поносни смо на то. Верујем да звездаши то умеју да цене и да ће у суботу доћи на Маракану. Ако неко у то не верује, није на нама да га убеђујемо. Шампионски пехар ће подићи нас 20 ако треба, јер знамо колико смо себе дали", рекао је Гобељић.

Изабраници Дејана Станковића у последњем колу Суперлиге на свом стадиону против Пролетера (19.15) прославиће освајање треће узастопне титуле шампиона Србије.

"Буквално смо играли под блокадама, борили се за сваку лопту и сада због пада форме то се заборавља. Па неки од нас су трећу сезону у клубу, освајамо трећу титулу у низу уз групе Лиге шампиона и Лиге Европе имамо 60 бодова предности у збиру над првим ривалом у три сезоне... А све је стало у недељу дана. Ако неко мисли да све пре тога није вредно нека буде. Ипак мислим да је то само краткотрајна љутња звездаша и да ћемо славити заједно јер је ово сезона која ће се памтити. Ми у суботу треба да прославимо оно што смо освојили, за шта смо се борили годину дана и изборили и што каже Борјан нека у суботу загрме “пуне трибине”, нарочито последњи стих. Ми смо шампиони!", закључио је Гобељић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести