Голман Чукаричког пред Раднички: Неизвесно, са мало голова

БЕОГРАД: Голман Чукарички Ђорђе Петровић изјавио је да против Радничког из Ниша у четвртфиналу Купа очекује неизвесну утакмицу, са мало голова, јер је најбитније да се избори пласман у полуфинале.
Kup Srbije/dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

"Лично, мислим да су мечеви Купа, посебно кад се игра једна утакмица, много тежи од првенствених. Игра се на резултат, можда ће и пенали одлучивати. Морамо да будемо спремни на све опције, с обзиром да знамо квалитете Нишлија. Добили смо их у Суперлиги на Бановом брду, изгубили смо у Нишу... Не очекујем баш много голова, баш због тога што ће најбитније бити да се прође у полуфинале", рекао је Петровић за клупски сајт.

Утакмица Купа игра се у среду од 15 сати на Бановом брду, а Петровић сматра да ће његов тим спремно дочекати тај сусрет после ремија са Војводином у Суперлиге.

"Дуга је била пауза, сад смо ођедном кренули са ритмом среда-субота. Али, имамо велики фонд играча, не би требало да имамо проблема, такође физички смо одлично припремљени, што се видело у мечу против Војводине. Такође, за разлику од меча у Новом Саду бићемо јачи за Остојића и Кајевића, двојицу играча са много искуства", казао је Петровић.

ТСЦ је у недељу савладао Јавор и повећао предност у односу на Чукарички на пет бодова, а Петровић истиче да се Брђани до краја неће предавати у борби за четврто место и пласман у Европу.

"Борићемо се за четврто место до краја, али треба додати да оно не гарантује пласман у Европу, већ да све зависи од Куп такмичења, где смо и даље у игри. Покушаћемо да престигнемо ТСЦ, мислим да имамо повољнији распоред, ипак они дочекују Црвену звезду, а гостују Пролетеру и Радничком. Свакако, борићемо се до краја", закључио је Петровић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести