Голман Стефан Чупић у Јерменији

Талентовани  голман Стефан Чупић изненада је прошле јесени остао без клуба, али није дуго паузирао, постао је члан Арарат Армение из Јерменије. Чупић је прошао све млађе селекције нишког Радничког,  а касније је носио дресове ОФК Београд, Бачку и норвешког Сарпсборга са којим је изборио пласман у Лигу европе.
stefan cupic
Фото: Youtube Printscreen

Био је члан свих млађих репрезентативних селекција Србије, да би на Европском првенству У 19  у Литванији освојио златну медаљу, под вођством селектора Љубинка Друловића. После неколико понуда и разговора са клубовима из иностранства одлучио се за клуб из Јерменије.

„Било је неколико понуда, али после разговора са председником Армение Погхосом Галстианом одлучио сам да потпишем уговор на две плус једну годину. Клуб се налази на четвртом месту са бодом заостатка за  Пјуником и има амбиције да освоји Куп и да се пласира у Лигу европе. Надам се да ћу на најбољи начин репрезентовати нашу земљу и да ћу оправдати поверење клупских челника“, рекао је Чупић.

Даровити голман сматра да је повукао прави потез одласком у Јерменију.

„Клуб је организован на врхунском нивоу, а  тренер је доскорашњи селектор Јерменије Вардан Минасиан. Мој први задатак је да изборим место стартера у екипи у којој је велики број странаца.Заиста су ме лепо дочекали и имам осећај да ћу се брзо снаћи и изборити место међу стативама“, поручио је Чупић. 

Б. Ст.  

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести