Горецка: Да угасимо навијаче и победимо Звезду

БЕОГРАД: Фудбалер Бајерна Леон Горецка каже да је екипа из Минхена јако мотивисана да победи Црвену звезду у Београду и потврди прво место Б групе Лиге шампиона.
горецка
Фото: Youtube Printscreen

Горецка је додао да је податак да ниједан немачки тим није прошао у осмину финала са свих шест победа разлог више за тријумф.

"Хоћемо да наставимо са победама и да оверимо прво место. Зато смо посебно мотивисани", рекао је Горецка на конференцији за новинаре у Београду.

Репрезентативац Немачке са нестрпљењем чека да истрчи на терен стадиона "Рајко Митић" због амбијента.

"Очекујем емотивну атмосферу, навијачи су познати по томе. Радујемо се, лично волим кад су таква дешавања на трибинама. Наш задатак биће да "угасимо" атмосферу на терену".

За новог тренера Ханса Флика каже да је направио разлику у дефанзивном делу.

"Иекако смо приметили велику разлику. Тренер Флик нам је објаснио шта тражи, фокус је био на дефанзиви. Бајерн је у прошлој сезони примио превише голова", навео је он, пре него што је из Звезде издвојио бившег репрезентативца Немачке Марка Марина.

"Марин је наравно свима познат у Немачкој. Имају два крила са пуним потенциjалом, јако су брза. Звезда ће бити јако мотивисана и тражиће бодове како би наставила пут у Европи".

Утакмица између Црвене звезде и Бајерна игра се у уторак од 21 сат.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести