Грчки медији: Милојевић одбио Звезду због Олимпијакоса

АТИНА: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић одбио је нови уговор са Звездом јер је постигао договор са Олимпијакосом, преноси Новаспорт.
milojevic, fk crvena zvezda
Фото: Владан Милојевић, фото: ФК Црвена звезда

Како се наводи, Милојевић је негативно одговорио на понуду српског вицешампиона да продужи сарадњу која истиче на крају сезоне како би се вратио у Грчку, одакле је летос из Паниониоса дошао у Звезду.

Исти извор извештава да је тренер црвено-белих дао реч директору клуба из Пиреја Дарку Ковачевићу и да ће добити двогодишњи уговор вредан укупно два милиона евра.

Милојевић се и пре Црвене звезде доводио у везу са Олимпијакосом, али је тада поверење добио Албанац Бесник Хаси.

И током играчке каријере 48-годишњи тренер био је везан за Атину, где је носио дресове Аполона, Акратитоса и Олимпијакосовог највећег ривала Панатинаикоса.

Олимпијакос: Нисмо разговарали са Милојевићем

АТИНА: Грчки шампион Олимпијакос демантовао је да је разговарао са тренером фудбалера Црвене звезде Владаном Милојевићем око доласка на клупу тима из Пиреја.

Грчка Новаспорт пренела је да је Милојевић одбио да продужи уговор са Црвеном звездом јер са спортским директором Олимпијакоса Дарком Ковачевићем договорио да пређе на Караискаки и за две године заради два милиона евра.

"Нема договора са Милојевићем, нисмо ни разговарали", саопштили су из клуба грчком листу Газета.

Олимпијакос, чији је члан српски фудбалер Урош Ђурђевић, тренутно са клупе води Шпанац Оскар Гарсија, а резултати су испод оцекивања.

Мркела: Милојевић у Олимпијакосу? Он каже да је то глупост

БЕОГРАД: Спортски директор ФК Црвена звезда Митар Мркела изјавио је данас да су нетачни наводи грчких медија да ће Владан Милојевић преузети Олимпијакос и поручио да је приоритет освајање шампионске титуле и да ће због тога о новој сарадњи разговарати тек по завршетку сезоне.

Грчка Новаспорт пренела је да је Милојевић одбио да продужи уговор са Црвеном звездом јер са спортским директором Олимпијакоса Дарком Ковачевићем договорио прелазак на Караискаки у јуну и зараду од два милиона евра за две године.

"Када је Владан Милојевић долазио у клуб договорили смо се да је једини циљ шампионска титула и да после годину дана седнемо и договоримо се о даљој сарадњи. Тако ће и бити. Потпуно смо посвећени раду и борби за титулу и због тога оваквим вестима не треба давати на значају. Треба нам мир и стабилност", поручио је Мркела.

Он је открио да је о овој теми причао са Милојевићем и да му је пренео да су такви наводи "глупост".

"Разговарао сам са Милојевићем и питао да ли има било какве истине у тим писањима, одговорио ми је једном речју "глупости". Мислим да је то више него довољан одговор свима", закључио је Мркела.

Пре Црвене звезде спекулације да Милојевић иде у Пиреј демантовали су и из Олимпијакоса речима "да нису ни обавили разговор са Милојевићем".

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести