Хајдук из Бешке у наставак првенства улази с новим снагама

Фудбалери Хајдука из Бешке с пуно амбиција улазе у наставак првенства у Сремској лиги. 
lopta2
Фото: pixabay.com

Управа  са председником Новицом Темуновићем на челу успела је да ојача клуб.  

- Ангажовали смо реномираног стручњака Зорана Грујића и искусног тренера голмана Миладина Пураћа, поред тога успели смо и да ојачамо играчки кадар. Вратили су се у наше редове Срђан Цураковић (Доњи Срем), Милан Прицау (Железничар), а стигли су и Никола Петровић и Милана Ђорђевић (Фрушкогорац), Милош Трбојевић, (Слобода Доњи Товарник), Давид Пањка (Јединство Стара Пазова), Алекса Рибар (Славија, НС), Александар Лаврека (Индекс) и голман Александар Калајyића који се вратио са студија из Америке. Ово су потези за рад на дуге стазе да пролећну трку успешно завршимо а да у наредном првенству уђемо са мотивима да нападнемо виши ранг - истиче Темуновић.

Неколико играча су добили одрешене руке.

- Клуб су напустили досадашњи капитен Станко Иваниш и Огњен Чавић (Слога, Марадик), Горан Мутић (ЧСК,Чортановци) и Марко Грујичић (Сириг). Бешчани су у припремном периоду одиграли неколико контролних утакмица.

- Све у клубу и око њега одише позитивном енергијом, како кадар тако смо и стручни рад подигли на максимум. Имамо велико поверење у рад Грујића и Пураћа што се потврдило и на припремним утакмицама против омладинаца Инђије, Пролетера, Полета. Железничара и Дунава у којима је резултат био у другом плану. Оно што ме посебнмо радује је прикључење раду неколико талентованих омладинаца из сопственог погона који су залог за светлу будућност истакао је на крају агилни председник и најавио пролећну жетву бодова и пласман међу пет најбољих екипа.

М. Поповић 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести