Халиловић: Крив сам, пријатељ ме издао за паре

МОДРИЧА: Млади фудбалер из Босне и Херцеговине Белмин Халиловић огласио се после отказа у ФК Модрича због величања Ратка Младића, рекавши да је крив и да се извињава због несмотрене шале.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Дефанзивац је 10. јула потписао уговор са Модричом, а већ дан касније интернетом је почео да кружи "скриншот" његове поруке са Фејсбука, на којој се види да је у мајици са мотивима Републике Српске и где саговорнику поручује "Живео Ратко Младић", због чега му је клуб уручио отказ после четири дана.

"Крив сам и извињавам се свима које сам увредио овом несланом шалом. Јесте ружно то што сам урадио, али ја стварно нисам никада имао мрљу у својој каријери. Не могу веровати шта ми се десава", рекао је Халиловић за портал Кликс.ба.

Он је редакцији овог портала објаснио шта се заправо десило и због чега је преписка испливала у јавност.

"Пријатељ ме издао за паре. Увек смо се шалили. Он је, рецимо, као Србин певао песму Халида Бешлића ''Сарајево, граде мој'', али ако је он мени уништио живот, ја не желим њему. Што се конкретно овога тиче, то је била интерна шала. Он је мени послао нешто у вези са Насером Орићем и у наставку "зезанције" сам ја њему послао ово за Ратка Младића".

Халиловић каже како је његов пријатељ, коме није желео да откриије идентитет, поруке проследио Јасмину Мемишевићу и Даниелу Павловићу.

"Њих двојица су ово искористили против мене. Свесно су ми намонтирали. Они су ме довели у Модричу и онда су тражили новац од мене. Када нисам пристао на то, запретили су ми да ће ми уништити каријеру и тако је све ово настало. Поврх свега, порука је објављена баш за 11. јул, иако је настала десет дана раније. На крају крајева, и мој отац је био припадник Армије РБиХ", закључио је Халиловић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести