Хет-трик Стјепановића у Темерину

ТСК – Младост (БЈ) 5:2 (3:0)
с
Фото: М.Менићанин

ТЕМЕРИН: Стадион ТСК-а, гледалаца: 200, судија: Мохамед Ал Исмаил (С. Арабија). Стрелци: Стјепановић у 3, 44. и 53, Радичић у 21. и Татић у 68. за ТСК, а Папак у 62. и 76. минуту за Младост.

ТСК: Војводић, Бјелановић, Ковачевић, Кнежевић, Радичић, Свитић, Татић, Пашка, Павлов, Пуповац, Стјепановић. Играли су још: Перишић, Варга, Лахош, Шушак, Ергарац, Ђурђевић.

МЛАДОСТ: Вуковић, Бешевић, П. Антонић, Акик, Ратић, Тодоровић, Дмичић, Ђумић, Папак, Радоња, Стојаковић. Играли су још: Митровић, Ковачевић, Радовановић, Драгољевић. Дан пре дуела у Темерину, Јарачани су одиграли по укусу навијача, савладавши Фрушкогорац из Сремске Каменице (6:1), па је тренер Саво Ковачевић на мегдан ТСК-у извео млађе снаге.Занимљиво је да су сусрет комшија судили су арбитри из Саудијске Арабије, који се у Србији налазе на припремама.

Голеада је почела у 3. минуту, када је све урадио Стеван Павлов, па је Благоје Стјепановић, на линији, само потврдио погодак. Млади голман Вуковић, одличним реакцијама потом је осујетио покушаје Свитића и Павлова. У 21. минуту, Кнежевић је изврсним центаршутем с леве стране пронашао Радичића, а штопер домаћина је ударцем главом дуплирао капитал. Пред одлазак на одмор, Кнежевић је послао лопту преко пола терена, Благоје Стјепановић, иначе бивши играч Младости, све је будно пратио и погодио мету за 3:0.

Почетком другог полувремена Стјепановић је остварио хет-трик, после асистенције Свитића. Немања Папак је подесио нишан, уз претходно одличан продор Дејана Митровића. Татић је крунисао проигравање за вођство ТСК-а од 5:1, а коначни резултат поставио је расположени Папак

        М. Менићанин

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести