Холендер: Важно да је екипа спремна

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Филип Холендер придружио се црно-белима након репрезенттаивних обавеза.
ФК Партизан/М. Тодоровић/Филип Холендер
Фото: ФК Партизан/М. Тодоровић/Филип Холендер

Док су фудбалери Партизана прошли припреми део у СЦ Телеоптик, а потом и у Словенији, репрезентативац Мађарске био је са својом националном селекцијом на Европском првенству.

"Било је то за мене једно феноменално искуство.То је огроман турнир, високог реномеа и цело ЕП, почевши од самих припремана, на којима сам био две недеље, па до прве утакмице су биле веома узбудљиве. Волео бих, наравно, да сам могао да уђем и играм, али ми је свакако велика част што сам био део тако велике екипе", рекао је Холендер за клупски сајт.

Холендер је истакао да се добро осећа, а осврнуо и на долазак Рикарда Гомеша у Хумску

"Имао сам времена да се одморим. Са индивидуалним, односно кондиционим тренинзима, са Мишом Филиповићем кренуо сам 9. јула, чим се екипа вратила са припрема у Словенији. Одлично се осећам. Пратио сам и долазак Рикарда, утакмице у Словенији, али и његове голове које је раније давао, док је био у Партизану. Срећан сам што је ту, види се да је одличан играч. Много ће нам значити".

Такмичење у Суперлиги црно-бели почињу против Пролетера у Новом Саду 17. јула, а у наредном колу ривал им је Војводина.

"Прве две утакмице играмо на страни, а у међувремену имамо и прву утакмицу Лиге конференција. Ја ћу се лично трудити да се што боље уклопим, иако сам тек дошао после ЕП и нисам прошао припреме у Словенији, али је важно да је екипа спремна. Сада полако да уђемо у ритам и даће Бог, добро стартујемо и играмо Европу што дуже", рекао је Холендер.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести