Хуманитарна утакмица за бечејску породицу Јанковић: Хет-трик Ненада Кудрића

Ривали са војвођанског „севера“, Бачкоградиштаци и Апатинци, одиграли су хуманитарну утакмицу за фудбалера Војводине Немању Јанковића, чија је породица недавно у пожару остала без крова над главом.
humani
Фото: В. Јанков

Међутим, изостала је већа посета, самим тим и помоћ унесрећеној породици.

Што се утакмице тиче, боље су је отворили гости, јер је Бурсаћ већ у трећем минуту из слободног ударца довео свој тим у вођство. У 27. минуту, после дијагонале Дабижљевића, Бојан Ћулум је шутирао преко гола, а само минут касније гости су поставили неуспелу офсајд замку, што је искористио Ненад Кудрић и изједначио. До краја меча Кудрић се још два пута уписао у листу стерлаца.

В. Јанков

Војводина Младост (А)   3:2  (1:2)

БАЧКО ГРАДИШТЕ: Игралиште у СРЦ „Ђорђе Тапавица Џоја“, гледалаца: 100. Судија: Тешановић (Србобран). Стрелци: Н. Кудрић у 28. 47. и 59. минуту за Војводину, а Бурсаћ у 3. и Мишковић у 35. минуту за Младост.

ВОЈВОДИНА: Милованов, Стефанов, Марковић, Билбија, Н. Ћулум, Ђекић, Дабижљевић, Пеленгић, Н. Кудрић, Врањеш, Б. Ћулум. Играли су још: Козарски, Д. Кудрић, Јелић, Илић, Бранков, Б. Михајловић, С. Јанковић, Киш, Б. Новаковић, Татић и Марјанов.

МЛАДОСТ: Јеличић, Кнежевић, Рапајић, Бурсаћ, Јововић, Мишковић, Ђери, Златковић, Ожеговић, Пешић, Басарић. Играли су још: Мајсторовић, Дулић, Дивкан, Шакић и Репац.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести