И Лозница узела бод Кабелу (0:0)

НОВИ САД: У игри обострано отвореног гарда између два солидна ривала, недостајали су само голови.
1
Фото: J. Grlić

Фуриозно су кренули домаћи, током првих 15 минута кидисали су на гол Бранислава Ружића, а он је, већ у 3. минуту,  ударац Србијанца скренуо у корнер. Четири минута касније, неугодан ударац Грбовића голман Лознице крајњим напором успео је да неутралише, баш као и у 14. минуту, када је. после уигране акције Србијанца и Видакова, Месаровић покушао да ударцем главом претвори у вођство.

Гости су запретили преко Комарчевића, али је његов оштар ударац завршио преко пречке. Смењивале су се након тога акције оба тима, да би у наставку, после корнера Белића, Алекса Матић био непрецизан. У финишу утакмице, минут пре краја, Кабел је пропустио најповољнију прилику да дође до победе.

Србијанац је извео ударац с угла, а Игор Јеличић надвисио је одбрану Лознице, али је лопта завршила крај саме стативе. У судијској надокнади Комарчевић је покушао ударцем из окрета, али је Браћ скратио угао, па је утакмица завршена без голова.

М. Поповић

Фото: Ј. Грлић

 

НОВИ САД: Стадион Кабела, без гледалаца, судија: Трифковић (Београд). Жути картон: Караћ (Кабел).

КАБЕЛ: Браћ 7, Грбовић 7 (Лучић 7), Јеличић 7,5, Новаковић 7, Видаков 6,5 (Жуниор), Месаровић 7, Србијанац 7, Кочовић 7 (Петрић 7), Караћ 7, Којичић 7,5, Павличевић 6,5.

ЛОЗНИЦА: Ружић 7,5, Илић 7 (Враштановић 7), Спасеновић 7, Богићевић 7, Станојевић 7, А. Матић 7, Комарчевић 7, Јањушевић 7, Богдановић 6,5 (Г. Матић 7), Милинковић 7,5, Белић 7.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести