Играчи Воше у ишчекивању доласка Ненада Лалатовића

ЗЛАТИБОР: С великом пажњом међу члановима експедиције ФК Војводина који се налазе на припремама на познатој српској планини, очекивана је седница Скупштине клуба и избор новог руководства.
Sa treninga Vojvodine na Zlatiboru/A. Predojević
Фото: А. Предојевић/С тренинга Новосађана на терену хотела „Палисад“

Када су сазнали за исход састанка, као да је нестала сенка забринутости с лица Новосађана и све гласније постале су приче о томе ко би могао да буде нови шеф стручног штаба. У касним вечерањим сатима у петак, међутим, стигла је вест да је Ненад Лалатовић окончао сарадњу с Радничким из Ниша и да постоје велики изгледи да овај стручњак поново преузме бригу о тиму црвено-белих.

Покушали смо јуче да ступимо у контакт с Лалатовићем, али он није био доступан. Ипак, сазнали смо да је у Новом Саду на коначном договору са новим председником клуба Војиславом Гајићем и спортским директором Николом Лазетићем и, како наши извори тврде, већ данас ће се прикључити екипи на Златибору и почети с радом.


Данас промоција тренера

Промоција новог шефа стручног штаба ФК Војводина, као и руководећих људи Новосађана – председника клуба Војислава Гајића, генералног директора Душана Бајатовића и спортског директора Николе Лазетића, одржаће се данас у 12 часова, у новосадском хотелу „Шератон“.


Упоредо с овом темом, велико интересовање међу љубитељима фудбала и навијачима Воше, влада и око тога ко би од играча, после Николе Дринчића и Марка Ђуришића, још могао да стигне у прелазном року. Није никаква тајна да је близу црвено-белог дреса Петар Бојић (27), офанзивни везни фудбалер, који је у прошлој полусезони носио опрему Младости из Лучана, а уз његово, помиње се и име досадашњег левог бека Земуна, 23-годишњег Немање Вучића.

Наравно, ова двојица играча нису једини за које су у новосадском суперлигашу заинтересовани, па се у фудбалским круговима могу чути приче и о томе да би Војводина радо довела и искусног централног бека Партизана Бојана Остојића, на којег црно-бели изгледа више не рачунају, а којем уговор истиче 30. јуна.

- Допада ми се идеја да заиграм на „Карађорђу“, јер је то стадион на којем се увек изузетно лепо осећам и волим да наступам – рекао нам је Остојић, који је на Златибору са Партизаном. – Одређене контакте и разговоре с члановима управе Новосађана већ сам имао, али видећемо се да ли ће од свега бити и нешто конкретније.

Ни ту није крај, јер постоји прича и о томе да постоји могућност да би Немања Николић, нападач црно-белих на којег тренер Саво Милошевић више не рачуна, такође могао да крене пут Новог Сада, али ни за ову вест нисмо успели да добијемо потврду. Ако се зна да је и прошле године на зимским припремама у Белеку тим из Новог Сада био заинтересован за овог момка, јасно је да „где има дима, има и ватре“ и да не звучи немогуће да и он постане играч „старе даме“.

Било како било, фудбалери Војводине јуче се наставили с редовним тренинзима, раду су се прикључили и опорављени голмани Емил Роцков и Немања Тороман, па тренери Немања Кртолица, Зоран Галић, Милан Јованић и Саша Семереди имају на окупу све расположиве снаге.

Текст и фото: А. Предојевић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести