ИМА НЕКА ТАЈНА ВЕЗА Саво Милошевић открио како су ПАРТИЗАНОВЦИ ПОВЕЗАНИ СА НЕКИМ НАВИЈАЧИМА ИЗ БиХ И ХРВАТСКЕ

Саво Милошевић је у септембру ове године постао селектор фудбалске репрезентације БиХ, наследивши на тој дужности Меху Кодру који је смењен после непуна два месеца и само две одигране утакмице.
1
Фото: Youtube Printscreen

Милошевић је рођен у БиХ, али никада није играо у тој земљи. После велике фудбалске каријере у Србији, Великој Британији, Шпанији и Италији наставио је да ради као тренер београдског Партизана и љубљанске Олимпије.

У разговору за босанскохерцеговачке медије Милошевић јр изнео мишљење о навијачима и навијању за клубове на просторима бивше државе.

- Ми који навијамо за Партизан, навијамо и за Жељу, и нисам само ја ту у питању, него већина. Од хрватских клубова навијамо за Хајдук и невјероватно да има та нека линија. Питао сам пуно људи зашто је то тако, али нико нема објашњење за то, изјавио је Милошевић.

Он је рекао и да је посао селектора сасвим другачији, посебан, јер има другу врсту тежине и одговорности.

-То је велика част и привилегија, али  са друге стране и велика обавеза.

На питање како се носи са страственим навијањем и великим очекивањима, Милошевић је одговорио да је спорт таква врста посла у којем морате бити спремни на то да ћете изазвати јаке реакције код публике, и да научите да се носите с таквим врстама притиска.

И. Р.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести