Инђија пријатно изненадила у наставку првенства

Фудбалери Инђије у наставку супрелигашког такмичења бележе неупоредиво боље резултате него јесенас.
ФК Инђија/Капитен Инђије Срђан Димитров
Фото: ФК Инђија/Капитен Инђије Срђан Димитров

У три утакмице освојили су пет бодова (нерешено са ТСЦ- ом и Звездом и победа над Вождовцем) и са оптмизмом очекују следеће утакмице. Екипа тренера Александра Јањића одмакла је Раду за четири, а Мачви за шест бодова и у исто време се примакла Јавор на четири бода која нису недостижна.

- После два нерешена резултата стигла је важна победа у мечу са Вождовцем(3:0) у борби за опстанак. Заиста смо одиграли квалитетну партију и ја честитам мојим играчима на томе – рекао је Јањић.

Капитен Срђан Димитров још увек није спреман да одигра целу утакмицу, али је његово присуство у екипи од великог значаја.

- Вождовац се куд и камо боље котира од нас на табели, али смо великом борбеношћу успели да га надиграмо и поразимо. Добри смо кренули у наствку првенства и имамо адуте да се надамо да ћемо изборити опстанак. Пред нама је још много утакмица, уједно и прилика да остваримо циљ – најавио је Димитров.                 

Инђија следећу утакмицу игра у Лучанима и неће јој бити лако да макар остане непоражена јер се Младост бори за пласман у плеј – оф. Међутим, ако Инђијци понове партије из претходна три меча макар бод је могућа мисија.

М. О.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести