Инђија се припрема у Умагу: Сремци два пута ремизирали

Фудбалери  Инђије су у склопу припрема за наставак такмичења у Суперлиги Србије у недељу су у Словенији одиграли две утакмице.
fudbal
Фото: Dnevnik.rs

У размаку од само неколико сати Инђинчани су прво одиграли меч са екипом Горице, а потом са тимом Табор Сежане. Занимљиво обе утакмице су завршене са индетичним резултатом, 1: 1. Стрелац за Инђинчане:у првој утакмици је био Михајлов, а два сата касније мрежу Сежане је затресао Марковић.

Горица из Велике Горице се такмичи у Првој лиги Хрватске. Овај клуб је јесењи део сезоне завршио као петопласирани тим лиге. Табор Сежана се такмичи у Првој лиги Словеније и јесен је завршила као осмопласирана. Инђијчани су до сада одиграли четири припремне утакмице и забележили по једну победу и пораз уз два ремија.

Против Горице Инђијци су играли у следећем саставу: Станивуковић, Димитријевић, Михајлов, Шево, Милијан Илић, Томић, Бањац, Павловић, Бастајић, Рајевац и Брана Илић, а у мечу са Табор Сежаном играли су: Прековић (Марковић), Јовановић, Видић, Чермељ, Цуцин, Босанчић, Милан Јањић, Аврамовић, Красић, Марковић, Михајлов. Следећи меч на припремама у Умагу Инђијци ће игрази у среду са Рударом из Велења. 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести