Инђијци гостују екипи ТСЦ-а: Брине повреда Димитрова

Фудбалери Инђије су спремни за данашње гостовање у Сенти.
lopta_u_mrezi_1
Фото: Dnevnik.rs

Минулог викенда зелено - бели су у лепој представи победили Радника из Сурдулице (1:0). Инђијци добро познају Тополчане из прволигашких дана и свесни да их очекује тешка и неизвесна утакмица.

- Није изненађење за мене то што је ТСЦ тако добро стартовао - каже шеф стручног штаба Инђије Срђан Благојевић. - У питању је екипа која је дуго заједно и клуб који свакодневно напредује у организацији. Ја сам то причао и прошле године када смо играли заједно у Првој лиги Србије. Тополчани су на нивоу организације равни европских клубова. Све то говори да нас очекује тежак посао. Минуле сезоне одиграли смо три меча. Два пута смо изгубили у Сенти, минималним резултатима (2: 1, 1: 0), а у Инђији смо победили са 4: 0. Дакле, нема тајни између нас. Сигурно је да нас очекује јако квалитетна утакмица у којој је ТСЦ фаворит. Алли се ми нећемо предавати. Покушаћемо да се наметнемо, као што је то било и у неким предходним утакмицама у Сенти, само се надам да ће овог пута резултат ићи на нашу страну.

Интересантно да су сада водећи играчи Тополчана  фудбалери који још недацвно носили дрес Инђије.

- Да, свесни смо тога, баш због тога ћемо посебну пажњу обратити на Ненада Лукића. Али, није само Ненад Лукић тај који је опасан и који можђе да буде претња нама. Има ту доста играча, попут Силађија, Арсенијевића, Тумбасевића, Милићевића, да их не набрајам све редом. Тополчани су пуни  самопоуздања и неће нам бити нимало лако. Могу само да кажем да очекујем добру представу и да не сумљам да ће сви актери бити на правом нивоу и да ће гледаоци имати шта да виде.

Такозвани болнички билтен у зелено белом табору није без уписаних играча у картону. Повреда капитена Срђана Димитрова највише брине све у клубу. Колико игри зелено белих значи у овом тренутку се показало и против Сурдуличана. Ушао је у игру, постигао гол и решио утакмицу. Међутим повреда колена се вратила иако је изгледало да је санирана. Готово је извесно да њега неће бити ни на списку играча у протоколу утакмице у Сенти.

А. Бе.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести