Иницијатива Вошиних ветерана: Вељковићу неопходна помоћ

У свечаном салону Стадиона „Карађорђе“ ветерани Војводине су наставили лепу традицију дружења.
FK_VOJVODINA_GRB-najmanja
Фото: Dnevnik.rs

Домаћин је у име клуба био Цвијан Савковић, иначе и секретар секције ветерана која тренутно броји 50 бивших играча и пријатеља Воше. На дружењу су били: Васа Пушибрк (председник секције ветерана), Радивоје Радосав, Слободан Јовановић, Ђорђе Вујков, Миладин Пураћ, Бранислав Вељковић, Васа Рутоњски, Ласло Леринц, Стеван Лалошевић, Озрен Божић, Мирослав Виславски, Срђан Николић, Саша Стефановић, Александар Ћосић, Владимир Вишковић и Борис Зеленбаба.

„Драго ми је што смо се окупили у оволикомброју. Осим редовног дружења, које је постало традиционално, на прошлом скупу смо причали о великим животним проблемима који су задесиле нашег колегу Бранислава Вељковића. Предложио бих да покренемо акцију и уз сагласност и помоћ свих клупских структура покушамо да помогнемо Вељковићу“, казао је Пушибрк.   

Иницијатива је прихваћено са великим одобравањем. На наредном састанку требало би да се донесе одлука о чланарини за ову годину која је до сада износила 500 динара, а презентован је и подељен пригодни календар секције ветерана.

М. По.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести