ИВАНИЋ: Били смо храбри и достојанствени ДРАГОВИЋ: БРАВО ЗА МОМКЕ, штета за друго полувреме

МАНЧЕСТЕР: Капитен фудбалера Црвене звезде Александар Драговић честитао је саиграчима на борби у мечу против Манчестер Ситија и додао да је екипа показала реакцију после првенственог пораза од Чукаричког.
d
Фото: Tanjug (AP Photo/Dave Thompson)

Нисам задовољан што смо изгубили, браво за момке борили смо се. Штета за друго полувреме. То је било корак на боље него што смо изгубили од Чукаричког. Глава горе, спремамо се за дерби, рекао Драговић за Радио телевизију Србије.

Свестан је Драговић квалитета екипе који има шампион Европе.

Може да се учи од њих, видело се како се игра против њих. Борили смо се сви. Сви су нам дали мотивацију, морамо да будемо екипа ако хоћемо успех.

Није ми било први пут да играм против Халанда. Видело се колико је јак, није лако против њега. Није дао гол, то је најбитније за мене, али да је дао гол, а да смо ми победили, било би боље, додао је капитен "црвено-белих".

На крају се осврнуо на оно што чека његову екипу следеће среде.

Нема опуштања, идемо још јаче. Данас је била добра утакмица, против најбоље екипе, најбољег тренера. Следи "вечити дерби", да се победи за нас и наше навијаче, закључио је Драговић.

Иванић: Морамо да будемо реални

Била је врло тешка утакмица, али смо то и очекивали, јер су они шампиони Европе и најбоља екипа на свету. Храбро смо се борили и повели и достојанствено представили Звезду и Србију, рекао је фудбалер црвено-белих Мирко Иванић.

Могу само да будем поносан на саиграче, а једино ми је жао што смо брзо примили гол у другом полувремену. Ипак, сматрам да је ово највише што смо могли да пружимо. Такође, много смо се трошили у првом полувремену, заправо, у целој утакмици, када је реч о дефанзиви. Играли смо без лопте много, али то је њихов стил и фудбал чак и кад је ривал Реал Мадрид. Спремали смо се за то, али морамо да будемо реални, истакао је Иванић.

Он је додао да му је сада "у глави искључиво вечити дерби".

То је најважнија утакмица у сезони, тако да не желим да размишљам још увек о мечу са Јанг Бојсом. Приоритет је Суперлига, поручио је Иванић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести