Иванић: Борићу се за Маринову позицију

БЕЛЕК: Фудбалер Црвене звезде Мирко Иванић изјавио је вечерас у Белеку да би желео да преузме позицију и улогу централног везног играча коју је до сада имао Марко Марин.
1
Фото: Youtube Printscreen

"Борићу се за ту позицију", рекао је Иванић новинарима у Белеку, у турској, где је Звезда на зимским припремама, и додао да дефинитивно очекује нови почетак.

“Очекује ме ново доказивање. Када дође нови тренер, као играч увек имаш додатну жељу за доказивањем, јер нико не игра због старих заслуга”, каже Звездина "осмица".

Он је навео да је задовољан првим делом сезоне у смислу екипе, али не и својом игром.

“Имао сам неку другу улогу, то није тајна, али сада предстоји ново доказивање. Није ми било пријатно, али разговарао сам са шефом и прихватио ту улогу у интересу екипе".

Иванић је додао да се доста ради на тактици и да је добро што је нова крв у екипи

доласком тренера Дејана Станковића.

На питања да ли су га оптеретила велика оцекивања када је стигао из БАТЕ-а, рекао је да свако ко дође у Црвену звезду носи велику одговорност.

“Више ме је оптеретило то што нисам играо на својој позицији, него то колико сам плаћен или колико ме је Звезда хтела” рекао је двадесетчетворогодишњи фудбалер и поручио да, упркос свему, јесенас није размишљао о одласку.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести