Ивановић и Стојковић: Биће још теже против Грузије

Капитен фудбалске репрезентације Србије Бранислав Ивановић изјавио је да екипа мора одмах да заборави пораз од Аустрије и одмах се окрене мечу против Грузије.
rep
Фото: EPA-EFE/LISI NIESNER

"Ушли смо уплашено у меч и разлоге пораза требало би да тражимо у нама, а не у игри Аустрије. Одиграли смо испод просека, али чим се пробудимо морамо потпуно да се окренемо Грузији. Биће то још тежи меч него овај у Бечу. Ипак, надам се да ћемо стићи до Русије, јер смо досадашњим партијама у квалификацијама то заслужили", рекао је Ивановић.

Стојковић, који је сјајним одбранама спречио убедљивији пораз од Аустријанаца поручује да екипа сад мора да покаже зрелост и победи Грузију.

"Десио се лош дан, све се тако наместило, било је мало и притиска, али надам се да ћемо све исправити у Београду", истакао је Стојковић.

Утакмица између Србије и Грузије игра се у понедељак од 20.45 сати на стадиону Рајко Митић.

Немања Матић изјавио је да му је због велике подршке навијача у Бечу жао што није остварен тријумф против Аустрије и Бечу и пласман на Мундијал, али да сада следи поправни против Грузије.

"Нисмо искористили прву меч лопту, слабо смо одиграли и нисмо заслужили бољи резултат. Морамо да се што боље одморимо за понедељак јер следи најбитнија утакмица. Црта се повлачи на крају и најбитније је да будемо тада први. Уверен сам у пун стадион и даћемо све од себе", изјавио је Матић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести