Из Партизана: Резултат праведан, судија изгубио конце

Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић изјавио је да је резултат 159. вечитог дербија против Црвене звезде 1:1 праведан и признао да је главни судија Данило Грујић "покварио" меч.
partizan, fk partizan
Фото: FK Partizan

"Добра борбена утакмица, честитке играчима оба тима на дивовској борби и фер коректној игри. Морам да кажем да је човек који је водио утакмицу изгубио конце, формирао чудан критеријум и иритирао обе екипе. Резултат је праведан, ми смо били биљи у првом, Звезда у другом. Уласком Павкова имали смо проблем у скок игри и правили су нам проблем", рекао је Мирковић на конференцији за медије и јавно се извинио због неких бурних реакција које не приличе тренеру, уз констатацију да је тешко остати прибран уз такво суђење.

Он је честитао дебитанту младом Страхињи Павловићу, који је положио испит и показао да је будућност црно-белих.

Када је сам квалитет утакмице у питању Мирковић сматра да је било добрих ствари.

"Било је квалитетних момената и у овом и у прошлом дербију. Тако да публика са те стране једним делом може да буде задовољна", закључио је Мирковић.

Везни фудбалер Партизана Саса Здјелар оценио је да је његова екипа у 159.вечитом дербију против Црвене звезде (1:1) показала више и да је испустила победу.

"Честитао бих екипи Црвене звезде, навијачима који су дошли, било је све коректно, без нереда. Испустили смо победу, имали повољан резултат, постигли су тај невероватан, срећан гол. Идемо даље чека нас нова утакмица у среду", рекао је Здјелар.

Он се осврнуо и на чарке на терену између два тима. 

"Чарке су нормална ствар, то је дерби", рекао је Здјелар и око жестоких дуела са Марком Марином објаснио да на терену "не познаје никога, па ни брата".

Дефанзивац црно-белих Немања Р. Милетић рекао је да не може да буде ни задовољан, а ни незадоваљан после ремија.

"Генерално могу да будем и не будем задовољан. Показали смо карактер. Мислим да смо у првом полувремену било бољи. Они су имали једну шансу, Павков је стварно постигао леп гол. Мислим да није реална ова тренутна бодовна разлика. Показали смо да смо тим", каже Немања Р. Милетић.

Играч црно-белих коментарисао је и суђење током дербија.

"Не волим да коментаришем суђење, али као да је судио да будемо сви задовољни, да буде нерешено", истакао је Милетић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести