Још две провере Воше до утакмице с „брђанима”

Већ пуне две недеље у свом Фудбалском центру “Вујадин Бошков” у Ветернику вредно тренирају играчи Војводине.
Ј. Грлић/ С једног тренинга фудбалера Војводине
Фото: Ј. Грлић/ С једног тренинга фудбалера Војводине

Предвођени шефом стручног штаба Ненадом Лалатовићем, црвено-бели настоје да што спремнији дочекају последња четири сусрета у Суперлиги, као и дуеле у завршници Купа Србије, па је међу њима атмосфера на изузетно високом, професионалном нивоу. Ужелели су се капитен Никола Дринчић и његови саиграчи такмичарских утакмица, тим пре што су близу остварењу циља и пласману у квалификације за Лигу Европе, па им обавезе не падају тешко. Напротив. Кандидати за тим својски се труде да убеде струку да заслужују место међу стартних 11 играча, што само може да радује Лалатовића и његове помоћнике Видака Братића и Драгана Шарца, као и тренера голмана Милана Јованића.

Због строгих препорука које се односе на одигравање тренинг утакмица, Воша је у суботу имала незваничну пробу, у којој јој је ривал био прволигаш Кабел. Како смо сазнали, без присуства публике, новинара и било кога на трибинама и уз максимално поштовање здравствених процедура, резултат у овом сусрету био је 1:1 (0:1)

Због строгих препорука које се односе на одигравање тренинг утакмица, Воша је у суботу имала незваничну пробу, у којој јој је ривал био прволигаш Кабел. Како смо сазнали, без присуства публике, новинара и било кога на трибинама и уз максимално поштовање здравствених процедура, резултат у овом сусрету био је 1:1 (0:1). Повео је Кабел у првом полувремену голом Николе Гајића, а у наставку је, поготком Дејана Зукића с беле тачке, домаћин изједначио. Оба тренера шансу су пружила већем броју фудбалера и имали су разлога да буду задовољни оним што су видели.

Фото: Ј. Грлић/ С једног тренинга фудбалера Војводине

Током наредних седам дана, новосадска “Стара дама” требало би да има још две провере  форме, а све је изгледнија могућност да на њима буду присутни и представници седме силе. Данас се очекује одлука надлежних органа, постоје индиције да ће бити повећан број оних који ће моћи да присуствују припремним сусретима, а незванично је у оптицају бројка од 100 лица. Као што је “Дневник” и раније писао, ривали старијем новосадском суперлигашу требало би да буду прволигаш Бачка из Бачке Паланке (у среду), односно Спартак из Суботице (у суботу). После тога ће уследити још недељу дана рада, а онда, буде ли све у најбољем реду с епидемијом, 30. маја Војводина игра прву и изузетно битну утакмицу наставка првенства с Чукаричким, на свом стадиону.

Јуче су играчи Воше имали слободни дан, а већ данас ће се поново окупити и свакодневно тренирати од 17.30 часова.

А. П.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести