Јовичић: Било ми је психички тешко док сам имао корона вирус

БЕОГРАД: Фудбалер Црвене звезде Бранко Јовичић, један од шесторице првотимаца црвено-белих који су "прележали" корона вирус, изјавио је да му је психички било тешко док се опорављао.
jovicic
Фото: ФК ЦРвена звезда

"Нас неколико из екипе имало је тај пех око вируса, да будемо позитивни. Ипак, морам да истакнем да се осећам веома добро. Постоји и умор, нисам тренирао неко време, само сам лежао у кревету, али ми је веома драго што сам се прикључио екипи. Морам да кажем да је психички било тешко, али сви људи из клуба су били уз мене и много ми је значила њихова подршка. Омогућили су нам да радимо контролне тестове после седам дана, сада смо сви здрави и то је оно најважније. Што се тима тиче, влада одлична атмосфера, имамо јасно постављене циљеве, добро радимо и сигуран сам да ће из тренинга у тренинг то све боље да буде", рекао је Јовичић за клупски сајт.

Звездин везиста признао је да је једва чекао да се прикључи саиграчима на припремама.

"Најлепше ми је са екипом, ту нема дилеме. Што се тренинга тиче, знам шта ме чека, нису ми ово прве припреме у Звезди. Сад ће нас мучити упале, кукаћемо на тренинге, али колико је сад тешко, то ће бити лакше како сезона буде одмицала. Што се атмосфере тиче, Борјан је капитенски задужен за то. Увек је уз нас, увек влада позитива када је он ту", истакао је Јовичић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести