Јовичић: Расположени и пуни сампоуздања пред дерби

БЕОГРАД: Везни фудбалер Црвене звезде Бранко Јовичић каже да његов тим у одличном расположењу чека дуел против Партизана у 159. вечитом дербију, након две пролећне победе и чак 15 бодова више.
jovicic, fk crvena zvezda
Фото: Branko Jovičić, foto: FK Crvena zvezda

Црвено-бели су протеклог викенда славили против Радника у Сурдулици 1:0, а седам дана раније и против Војводине 4:0.

"Направили смо одличну увертиру за дерби. После сјајно одрађених припрема остварили смо два тријумфа на старту пролећног дела шампионата и у добром расположењу дочекујемо сусрет са вечитим ривалом. Увек је битно почети годину на прави начин, то екипи даје додатно самопоуздање, које код нас никада не мањка. Сви једва чекамо следећу утакмицу", рекао је Јовичић за клупски сајт.

Звездин борбени везиста верује да ће се новајлије у екипи одлично показати и на дербију.

"Трудимо се да пренесемо искуство играња вечитог дербија на наше нове саиграче. Они су сви велики навијачи, осећају клуб, у сваком моменту дају све од себе за грб који носе и зато знају шта их чека када истрче први пут на вечити дерби. Показали су већ да су одлични фудбалери и сигуран сам да ће нам њихова помоћ бити драгоцена на терену".

Као велику предност црвено-белих Јовичић истиче подршку са трибина стадиона "Рајко Митић".

"Види се на терену колико нам значе, где год да играмо они су наш ветар у леђа. Уверен сам да ће тако бити и у суботу. Ми ћемо на терену дати све од себе да им приредимо лепу фудбалску представу, да уживају у атрактивним потезима и головима, а знам да ће се они побринути за атмосферу", закључио је Јовичић.

Утакмица између Црвене звезде и Партизана игра се у суботу на стадиону "Рајко Митић" од 18 сати.

EUR/RSD 117.2043
Најновије вести