Јувентус пред великим реновирањем?

Андреа Ањели, председник Јувентуса, како тврде италијански медији, одржао је састанак са играчима након серије лоших резултата у гостима.
juventus, tanjug, ap photo antonio kalani
Фото: Tanjug/AP Photo (Antonio Calanni)

Он је у тренинг центру у Континаси разговарао са фудбалерима о лошој форми, преноси портал Србија данас италијанске медије. 

Том приликом, играчима је саопштено да је одбрана титуле шампиона апсолутну приоритет, популарни "бјанконери" су осам година у низу шампиони а губитак титуле би био незамислив.

Ако не буде освојена титула, екипа ће доживети велике промене, а Јувентус ће окренути нови лист. Према неким информацијама чак петорица играча ће бити продата. Пре свих Миралем Пјанић за кога медији подсмешљиво тврде да је мек као "моцарела" због слабе дуел игре и повреда, а исто се односи на Дагласа Кошту који је опет ван строја и три недеље ће бити ван терена.

Далеко је од форме и Бернадески који је потпуно разочарао ове сезоне, Алекс Сандро се не може препознати, а места неће бити за Матуидија док се за Игуаина и дају неке шансе да остане али само као резервни нападач и уз велико смањење плате. Очигледно је да је средњи ред најслабији део тим а самим тим се највише промена ту и очекује, Кулушевски долази на лето а очекује се и напад на Погбу и италијанско чудо од детета Сандра Тоналија.

Што се Сарија тиче, ако не одбрани титулу или не освоји Лигу шампиона, мале су шансе да остане на клупи.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести