Кабел испустио победу  у надокнади времена

Фудбалери Кабела пропустили су прилику да у војвођанском окршају прволигаша савладају Бачку (1:1). Имали су резултатску предност све до два минута судијске надокнаде, када је Никола Гајић прецизним ударцем погодио сами угао и донео гостима вредан бод.
 Fudbaleri Kabela i Bačke žestoko se borili za bodove Foto: J. Grlić 
Фото: Фудбалери Кабела и Бачке жестоко се борили за бодове Фото: Ј. Грлић 

Пуно више се  очекивало од бившег суперлигаша који  се цео меч бранио упутивши пре изједначујућег гола само један шут ка голу домаћина. Чињеница је да су се жестоко борили, у поједином периодима се бранили са свим играчима и уз то имали расположеног голмана  Милојевића.

Била је после утакмице видљива нервоза у редовима Кабела, што због чак осам жутих картона и црвеног тренеру Зорану Васиљевићу( Бачка добила један жути картон), што због проћердане победе.

- Надвисили смо госте у свим елементима, доминирали смо током целог меча, али смо сами криви  за коначан резултат, јер смо деконцентацијом уже одбране поклонили гол гостима. Нисмо освојили један већ смо изгубили нашом несмотреношћу два бода, који би нам и те како добро дошли после одлуке дисциплинске комисије ФСС да нам се одузму на терену тешком муком освојени бодови.

Уз пословичну неефикасност,више сам очекивао од млађих фудбалера, али сва ова дешавања су учинила да не  покажу шта знају и умеју. О суђењу не желим ни реч да кажем. Велики број картона и моје искључење су унели нервозу која је допринела да правимо грешке,  од којих  нам је једна ускратила радост. Искрено мислим да смо заслужили победу – реако је  Васиљевић.

Фудбалери Кабела наредног викенда гострују у Крагујевцу. 

        М. Поповић

 

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести