Кабел после преокрета поражен од Радника

И поред два везана првенствена пораза после блиставог старта у првој лиги  фудбалери Кабела гајили су велике амбиције да се у купу искупе и савладају суперлигаша Радника.
kabel dubocica
Фото: Ј. Грлић

Отворили су меч како се само пожелети може феноменалним голом Слободана Новаковића , потом постигли још два, сваки за причу, а онда дозволили  гостима да до полувремена смање резултат, а у наставку да од готовог направе вересију дозволе Сурдуличанима да дођу до потпуног преокрета и овере пласман у даљи ток такмичења. Приказану игру и узроке преокрета који се ретко виђа на нашим теренима појаснио је тренер Зоран Васиљевић.

- Одиграли смо утакмицу коју би сваки навијач желео да види, праву европску са седам  ефектних голова и незамисливим преокретом почео је анализу Васиљевић и наставио. Очитали смо у првом делу праву лекцију суперлигашу, постојао је на терену један тим Кабел, момци су се утркивали у лепим потезима и ефектним головима, а онда су уследила два момента која су узроковала преокрету. За само пет минута одредили даљи ток, несмотрено направљен пенал штопера Петрића и излазак због повреде најискуснијег Говедарице. Тада је све кренуло низбрдо.

Није Васиљевић имао праву алтернативу за ненадан излазак Говедарице.    

М. По.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести