Kабел тренира два пута дневно

Лепо време и сунце које је ових дана подигло температуру пријало је стручном штабу и фудбалерима Кабела.
fk kabel
Фото: Д. Иванић

Петопласирана екипа Прве лиге је након прве провере са Војводином и минималног пораза имала дан одмора а од понедељка је стратег  Зоран Васиљевић са сарадницима појачао ритам рада.Црвено - црни тренирају два пута дневно, и то на вештачкој трави на игралишту на Сајмишту и у теретани како би до поласка за Турску (2.фебруара) били спремни за највиша искушења.

Искусни голман Бојан Браћ (30) један је од новајлија употпунио је  здраву конкуренцију бранио је у другом полувремену против Војводине, примио гол, али је показао да ће бити велико појачање у борби за виши ранг.

- Још у прошлогодишњем зимском прелазном року када сам био члан Хајдука имао сам позив од челних људи Кабела. У то време као велики ривали  водили смо неизвесну борбу за виши ранг. Желео сам да помогнем Куљанима- присећа се Браћ.

У овом прелазном року стигао је на адресу Браћа нови позив.

- Челни људи из Кабела били су упорни у намерама да ме доведу. Пратио сам одличне игре новајлије и за мене није било дилеме да се преселим у Нови Сад.  Поклопиле су се високе амбиције које нисам могао да остварим у Хајдуку. Од првог дана уверио сам се у феноменалну атмосферу која је у екипи и око ње и тежња да се ради на професионалном нивоу - каже Браћ.

Наредну проверу фудбалери Кабела имаће у недељу у ФЦ“Вујадин Бошков“ против  српсколигаша Првогмаја из Руме, а потом ће се састати са трећелигашем Радничким у Зрењанину.      

М. По.

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести