Кабел задовољан бодом у Лазаревцу

Са много кадровских проблема одиграо је Кабел прволигашки дерби  са Колубаром у Лазаревцу (0:0) и освојили вредан бод.
fk kabel
Фото: ФК Кабел

За екипу  са  новосадског Штранда успешно је дебитовао Срђан Бечелић (28), а најзаслужнији за реми је искусни голман Браћ.

-  Без четворице стандардних првотимаца изборили смо повољан резултат. Руку на срце, домаћин је био бољи ривал, имао је лепих прилика, али су нас одбране Браћа мотивисале да истрајемо и освојимо бод. Поред Браћа, морам  да истакнем и остале саиграче, храбро су се борили, посебно капитен Стефан Петровић, који  након операције и паузе није желео да нас остави на цедилу - каже Бечелић, који  је пре доласка у Кабел са успехом  играо  у Раднику из Бјељине, а у каријери још и за новосадску Војводину, Сутјешку и ТСЦ из Бачке Тополе.

У Лазаревцу новосадски тим је тешко долазио у прилику за гол.

- Искусна екипа Колубаре није нам дозволила да се размахнемо,углавном смо се бранили. Било је неколико полуприлика,а Месаровићеву шансу  у 74. минуту још увек препричавамо. Искрен да будем, било би неправедно да смо својили  три бода.

У наредном колу Кабел дочекује екипу Трајала.

- После  два неочекивана пораза у првенству и  пропуштена прилика у Купу са  Радником  остварили смо два ремија. Верујем да ћемо против Трајала освојити сва три бода  - поручио је Бечелић.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести