Каћани у победничком походу

Каћани настављају да руше препреке, па су и после окршаја са Јединством из Старе Пазове остали на лидерској позицији војвођанског југа, уживајући у бајковитој причи.
mladen dubroja jugovic
Фото: Младен Дуброја, фото: Дневник

Одлично издање фудбалера Југовића крунисано је са два гола у првом полувремену, иако тренер Живан Јелин није могао да рачуна на све адуте.

„Имали смо кадровских проблема, али нисмо дозволили да нам то буде бреме за реализацију циља.Договорили смо се да од почетка нападнемо ривала, такав приступ се брзо испплатио, јер гости нису издржали притисак. Потврдили смо да досадашњи резултати имају покриће, па са доста оптимизма улазимо у финиш јесење трке“, каже тренер Живан Јелин.

Сигет је неосвојива тврђава, Каћани су на свом терену уписали свих пет победа.

„У наредном колу смо слободни, потом дочекујемо Татру и гостујемо у Чуругу. Последње две рунде резервисане су за дербије против Слоге из Ердевика и Борца. Не оптерећујемо се противницима, гледамо у своје двориште, пошто смо серијом одличних резултата дошли у позицију да други размишљају о нама“, нагласио је Јелин.


Победа за Дуброју

Младен Дуброја са капитенском траком предводио је саиграче у двобоју са Јединством, одигравши опроштајни меч, јер одлази у Шведску.

„Било је доста емоција због растанка. Дуброја је момак за пример и њему смо посветили победу вредну останку на челу каравана“, истакао је тренер Јелин.


Браву искусног голмана Лазара Јовишића откључао је Стефан Ћеран (19), незаменљив међу стартерима.

„Цела екипа је оставила срце на терену. Контролисали смо дешавања, смирено вукли конце и наставили поход ка јесењим ловорикама. Драго ми је да сам се уписао у стрелце, Терзић ми је сјајно асистирао, нисам смео да погрешим“, каже Ћеран.

Слободан Терзић, најбољи стрелац Југовића, поред асистенције, повећао је голгетерски салдо.

„Озбиљно смо се припремили за меч са Пазовчанима, свесни да се само победа уклапа у рачуницу. Брзо смо постигли два гола и рутински привели посао крају. Уживамо у погледу на табелу, даћемо све од себе да тако остане до краја“, истакао је Терзић.

Текст и фото: М. Менићанин

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести