Качар у стручном штабу Сланобараца

Фудбалери Пролетера су на заслуженом зимском одмору, међутим, управа клуба је и те како актицвна, у минулих неколико дана појачали  су стручни штаб.
slana bara, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Пре нове године ангажовали су некадашњег репрезентативца наше земље Здравка Кузмановића, који је од Амира Бислимија опреузео улогу спортског директора,а у смирају 20021. године Здравко Кузмановић  је повукао и први потез,  ангажовао је Гојка Качара. Некадашњи везиста Војводине, али и више немачких клубова радиће у стручном штабу као један од асистента Душану Бајићу, младом тренеру који је  са Сланобарцима стигао до девете позиције у Суперлиги Србије.

- Радујем се новом почетку, повратку у фудбал и захвалан сам да могу да пренесем своје искуство и помогнем нашим играчима да заједно напредујемо - рекао је  Гојко Качар.

Кузмановић је рекао да му је велика част што се Гојко Качар одазвао позиву да дође у Пролетер.- „Вратити и активирати још једног нашег репрезентативца је одличан потез за Србију и српски фудбал, а за Пролетер велика прилика за даљи напредак - рекао је Кузмановић.

Качар и Кузмановић су играли заједно у репрезентацији Србије, али су обојица кроз каријеру доживела велики број повреда које су их омеле да прикажу свој пун потенцијал, па су већ увелико у фудбалској пензији, иако им је тек 34 године. Свакако љубитељи фудбала у Србији могу да буду задовољни што се некадашњи репрезентативци одлучују да својим знањем и искуством допринесу побољшавању домаћег фудбала.     

Г. К.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести