КАДА ИГРАЧИ ПОСЛЕ ЗАГРЕВАЊА УЂУ У СВЛАЧИОНИЦУ И БАЦЕ МАЈИЦУ НА ПОД ЈА ЈЕ СТАВИМ У ТОРБУ Мениг је добар момак

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је данас да "црно-бели" желе да на мечу са Радничким у Крагујевцу наставе победнички низ у Суперлиги Србије.
Igor Duljaj/FK Partizan/Miroslav Todorović
Фото: ФК Партизан/Мирослав Тодоровић/Игор Дуљај

Фудбалери Партизана ће сутра од 14 сати гостовати екипи Радничког у заосталом мечу четвртог кола Суперлиге Србије.

Дуљај је изразио очекивање да ће терен у Крагујевцу бити у добром стању за сутрашњи меч.

"Ја се надам да ће да среде терен. Играмо против тима, који је у последњих пет утакмица од када је дошао нови тренер Феђа Дудић победио на три меча. Пружили су одличну партију и против Црвене звезде. Ми имамо амбиције и циљ да покушамо да наставимо свој низ. Наравно да све има свој почетак и крај. Ми ћемо да се потрудимо да остваримо оно што се очекује од нас. Раднички игра одлично, имају одличне фудбалере. Тренер Дудић радио одлично свој посао", рекао је Дуљај на конференцији за медије у Београду.

Он је додао да ће фудбалери Радничког сигурно да буду мотивисани за дуел са Партизаном.

"Раднички је организована екипа. Чекају да неко изгуби лопту и онда иду на контру. Морамо да их добро анализирамо. Биће тешко, пошто се утакмица игра у незгодном термину. Апелујем на навијаче да дођу у великом броју у Крагујевац. Знамо да је радан дан, али су навијачи више пута показали да су нам ветар у леђа", додао је тренер Партизана.

Дуљај се у финишу меча сукобио са фудбалером Партизана Квинсијем Менигом.

"Још једном се извињавам фудбалском клубу Партизан. Дрес Партизана је светиња и када се скине. Чак и када играчи после загревања уђу у свлачионицу и баце мајицу на под ја је ставим у торбу. Тако сам васпитан. Та мајица је грб Партизана. То се дешава у многим клубовима. То је већ стара вест, нико није био фокусиран на голове и победу Партизана. Немам проблема са Менигом. Он је добар момак. Видели сте како се фудбалери Партизана који су на клупи радују када постигнемо гол. То су ствари које не можете да купите", истакао је Дуљај и додао да Фредерик Кануте неће бити у тиму због картона.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести