Караклајић слетео на Слану бару

Иза  фудбалера Пролетера је неколико дана интензивног рада, добро подносе напоре и испуњавају захтеве стручног штаба, па је видљиво да је већина њих тренирала и током паузе.За кондицију задужен је тренер Марко Прентовић.
ФК Пролетер/Петар Караклајић је нови фудбалер Пролетера
Фото: ФК Пролетер/Петар Караклајић је нови фудбалер Пролетера

- После три дана моторичких и функционалних тестирања, могу слободно да кажем да су момци  договорени план рада  у паузи у потпуности испунили, како тренинге снаге тако и тренинге за аеробне капацитете.Презадовољан сам  јер овај део тренажног рада  је од изузетног значаја за предстојећи део припрема у којем  ћемо се више базирати на тренинге брзине, хитрине, експлозивности и анаеробних капацитета - рекао је Прентовић. Сланобарци ће данас имати прву проверу у мечу са Чукаричким.

- Задовољан сам како момци подносе и испуњавају све обавезе. Једноставно види се код њих велика мотивација и професионални прилаз  који је веома битан да урадимо зацртано. Што се тиче премијерне утакмице са Чукаричким, шансу ћу пружити свим расположивим снагама, а резултат ће бити у другом плану. До поласка у Турску имаћемо проверу и са Бродарцем – најавио је тренер Бранко Жигић.

Списак играча на које ће тренер Жигић рачунати ове сезоне употпунио је талентовани предњи везни Петар Караклајић(20). Бивши играч Црвене звезде, Вождовца и Бродарца се, у присуству генсека Озрена Дукића, се обавезао на  три и по године верности.

- Драго ми је што сам кренуо стопама бившег саиграча Пејића, који је у Пролетеру направио крупан корак у каријери. Све што сам лепо чуо о Пролетеру тачно је. Први утисци су заиста обећавајући. Екипа је састављена од искусних играча од којих може доста да се научи, па се надам да ћу се преданим радом наметнути стручном штабу и оправдати долазак – рекао је Караклајић.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести