Катаи донео победу Звезди у 93. минуту против Радника

СУРДУЛИЦА: Фудбалери Црвене звезде победили су данас у Сурдулици екипу Радника 2:1 (1:0) у мечу 19. кола Суперлиге Србије.
aleksandar_katai Foto: Youtube/printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Голове за "црвено-беле" постигао је Александар Катаи у 35. и 93. минуту. Једини стрелац за домаћи тим био је Милош Спасић у 48. минуту.

Црвена звезда је прва на табели Суперлиге Србије са 53 бода, док је Радник последњи са осам. "Црвено-бели" ће у 20. колу, које је на програму четвртог фебруара наредне године, дочекати Војводину, док ће Радник играти са Колубаром у Лазаревцу.

Црвена звезда је у првом полувремену пропустила велики број прилика преко Кангве и Катарија. Домаћи фудбалери су такође у првом делу меча имали неколико шанси. Шампион Србије и актуелни лидер на табели СЛС стигао је до вођства у 35. минуту преко Катаија.

Радник је изједначио у 48. минуту преко Спасића. Сурдуличани су највећу шансу у другом полувремену имали у 78. минуту преко Борка Дуроњића, који је шутирао поред гола. Шампион Србије је до победе стигао у 93. минуту. Катаи је погодио мрежу домаћег тима из слободног ударца и донео је велику радост свом тиму.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести