Катаи: Зашто би Кокеза одлазио из ФСС-а?

БЕОГРАД: Фудбалер Црвене звезде Александар Катаи рекао је да је остао велики жал што се репрезентација Србије није пласирала на ЕУРО.
aleksandar_katai Foto: Youtube/printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Остаје и даље горак укус због велике прилике коју смо пропустили. Немамо другог избора него да се окренемо квалификацијама за Светско првенство и да добрим играма и резултатима повратимо поверење нације, рекао је Катаи за Блиц.

Репрезентативац Србије рекао је и да је важност меча против Шкотске у финалу баража утицао на игру тима.

Не бих могао да говорим о томе да ли је против Шкотске било мање жара и жеље него на утакмици са Норвешком, не би било поштено имајући у виду да сам у игру ушао у другом полувремену. Дефинитивно је и важност утакмице, тај огроман улог утицао на нашу игру, каже Катаи.

Катаи се осврнуо и на критике бивших репрезентативаца Србије на рачун руководства Фудбалског савеза Србија (ФСС).

Уопште не мислим да је одговорност на људима који руководе Савезом. Они су свој део посла одрадили најбоље што су могли. Обезбедили су нам врхунске услове у Старој Пазови, од терена до смештаја, пружили нам подршку уочи утакмице. Нису могли и фудбал да играју, рекао је Катаи и додао:

"Зашто би Славиша Кокеза одлазио са места председника, ако је урадио све што је било у његовој моћи. Све је испоштовао, да не причам да је човек обећао и премије уколико победимо Шкотску. Са његове стране је све било максимално коректно и не мислим заиста да је проблем у њему".

Он је због повреде пропустио меч Црвене звезде у Лиги Европе против Гента.

Непријатан је осећај седети код куће и пратити другове на телевизији. Волео бих да сам био уз екипу. Момци су показали карактер и заслужено победили, свака им част, закључио је Катаи.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести