Кејн: Спреман сам, знамо каква је атмосфера у Београду

БЕОГРАД: Капитен фудбалера Тотенхема Хари Кејн изјавио је вечерас да се спреман за дуел против Црвене звезде после опоравка од вируса и да је свестан тешког меча и атмосфере у Београду.
totenhem_kejn_1
Фото: Танјуг (Видео)

Кејн је пропустио у недељу гостовање Евертону у Премијер лиги, али ће бити у саставу за дуел са Звездом у 4. колу Б групе Лиге шампиона.

"Осећам се боље него претходних дана. Ухватио ме је вирус, сада сам добро. Јуче сам тренирао, вечерас ћу такође и видећемо како ће изгледати све", рекао је Кејн на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Кејн се присетио претходног гостовања у Београду, када је против Партизана у Лиги Европе завршен меч без голова.

"Сећам се и да сам ударио ногом стативу (из беса). Није била моја најбоља утакмица. Сећам се да је било тешко са нерешеним исходом. Верујем да ћу одиграти боље него тада", рекао је он.

Енглески голгетер свестан је вруће атмосфере са трибина "Маракане".

"Чуо сам да ће атмосфера бити врућа, али када изађемо на терен фокусираћемо се само на себе. Звезда је показала да може да нас угрози, имала је шансе да изједначи у Лондону, али није и могло је све да буде другачије. Морамо да останемо сконцентрисани", закључио је Кејн, додавши да се нада да неће бити расистичких испада као у Софији.

Утакмица између Црвене звезде и Тотенхема игра се сутра од 21 сат на стадиону "Рајко Митић".

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести