Милојевић: Реприза Ливерпула? Верујем, али није плејстејшн

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је данас да ће Тотенхему сигурно бити тешко у Београду у утакмици Лиге шампиона и поручио да верује у нови подвиг као што је то био случај против Ливерпула прошле године.
Milojevic Vladan/EPA/CIRO FUSCO
Фото: EPA/CIRO FUSCO

"Чека нас велика утакмица, као што је било сијасет таквих последњих година. Тотенхем је сам крем европског фудбала, веома сам срећан што имамо прилику да у нашој земљи и пред нашим навијачима одиграмо са таквим тимом. Представићемо се у најбољем светлу и покушаћемо да одиграмо најбоље што можемо, без стреса и оптерећења", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Милојевић је сврстао Тотенхем уз Бајерн као фаворита Б групе.

"Фаворити су за пролаз даље, али урадићемо све што је до нас до дођемо до изненађења", рекао је он, констатујући да је екипа извукла поуке из Лондона и да ће сигурно бити другачије у односу на висок пораз (5:0).

Милојевић се сложио са наводима да је Црвена звезда много опаснија када игра на свом терену.

"Чињеница је да смо другачији на нашем стадиону, пуним трибинама и уз толику количину енергије. Никоме није лако, па ни највећим екипама".

Милојевић је, у свом стилу, избегао поређење сутрашњег меча са великом победом над Ливерпулом (2:0), шампионом Европе прошле сезоне.

"Ја верујем у позитивне ствари, да можемо да направимо пуно. Не желим да обећавам, нити да поредим... Само да се спремимо на најбољи начин. Није ово "плејстејшн", већ реална игра. Ако једну рупу отворимо, другу затворимо, трећа се отвори. Када се отворите примите пет голова, а кад се затворите не шутнете на гол. Не оптерећујем се тиме", сликовито је објаснио наводе јавности.

Везни фудбалер Милош Вулић најављује знатно бољу партију у односу на Лондон.

"Сувишно је причати о квалитету Тотенхема. Имали смо офанзиву, доста удараца на гол, али пресекао нас је њихов погодак и морали смо да се отворимо. Сада ћемо имати велику подршку навијача да од првог минута будемо агресивни и борбени", закључио је Вулић, који такође није хтео да пореди Тотенхем са Ливерпулом.

Утакмица 4. кола Б групе Лиге шампиона Црвена звезда - Тотенхем на програму је у среду од 21 сат.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести