Кљајић и Пантић: Да вратимо дуг Бешикташу

БЕОГРАД: Фудбалери Партизана Филип Кљајић и Данило Пантић, актери дуела против Бешикташа у Лиги Европе пре четири године, изјавили су данас да се радују новом двомечу против турског клуба и да се надају новом проласку у групну фазу.
pantic
Фото: EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

"Памтим само да су им најбољи били Демба Ба и Гокан Торе. Голмана (Толга Зенгин) се искрено и не сећам, али оно што је кристално јасно је да су били апсолутни фаворити у групи, уз Тотенхем и да су играли заиста добро. Сада мислим да им је тим индивидуално бољи него што је тада био. Ако Негредо буде играо против нас (у реваншу, прим. аут), сигурно да су нам он и Кварежма највећа опасност", рекао је Кљајић за клупски сајт.

Пантић је додао да су прошле четири године од тог сусрета, да га не памти по добром због неповољног резултата (Бешикташ славио 2:1 и 4:0), али да је било добро искуство и да се нада да ће имати прилику да им врати.

"Тада сам био млад и физички инфериоран. Сада је друга прича, меч очекујем спремнији, са више самопоуздања и вере. Бешикташ игра у најјачем саставу, иако круже приче да им Лига Европе није приоритет, мислим да неће одустати од ње. Сви су добри играчи, имају велики квалитет као екипа, али нису непобедиви", рекао је Пантић.

Партизан у четвртак дочекује Бешиткаш од 20.30 сати у првом мечу плеј-офа за Лигу Европе.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести