Клоп: Стрпите се навијачи, славићемо кад дође време

ЛИВЕРПУЛ: Менаџер Ливерпула Јирген Клоп позвао је навијаче да се стрпе и сачекају право време за прославу шампионске титуле, која је на Енфилд стигла после 30 година.
j
Фото: Youtube Printscreen

"Црвени" су прошле недеље званично постали шампиони Енглеске, а након тог успеха неколико хиљада присталица тај успех славило је на улицама Ливерпула, упркос мерама уведеним због пандемије корона вируса.

"И ја сам људско биће и ваша страст је као и моја. Сада је најважније да не буде јавних окупљања. То дугујемо онима који су најугроженији у друштву, здравственим радницима који толико раде и којима смо аплаудирали, полицији и локалним властима који нам помажу. Молим вас, славите, али на безбедан начин, тамо где не постоји ризик од ширења вируса", написао је Клоп у отвореном писму навијачима и додао и да ће славље бити организовано када за то буде право време.

"Волим вашу страст, песме, одлучност да не прихватате пораз, вашу посвећеност, разумевање игре и веру у све што радимо. Када буде право време, прославићемо заједно. Сада останите код куће", поручио је немачки стручњак.

 

EUR/RSD 117.5799
Најновије вести