Клупа Каћана Ненаду Церовићу

Пораз против Радничког из Нове Пазове упалио је црвено светло у војвођанском лигашу Југовићу.
Cerovic Nenad/Dnevnik arhiva
Фото: Dnevnik.rs

Управа клуба захвалила се тренеру Филиповићу, а на његово место именовала Ненада Церовића.

- Иако је Југовић у незавидној ситуацији на позив председника Радета Ашћерића од уторка сам на клупи Југовића. Брзо смо се договорили око сарадње, имамо сличну визију опоравка и пуно бољих резултата од само 5 освојених бодова у предходних 8 кола. До краја полусезоне имамо тежак распоред, 5 утакмица гостујемо, док 4 играмо код куће. Надам се да ћемо до краја да освојимо што више бодова.

Као велики проблем Церовић истиче доста повређених играча.

- Имао сам прилике да посматрам неколико утакмица Југовића, имају солидан кадар, али и доста повређених и играча са картонима. Биће потпуно друга слика кад се у екипу врате штопер Зечевић и искусни нападач Дракулић. Са овом двојицом  биће то друга прича нада се Церовић.

После само једног тренинга Церовић је у Куп утакмици са Младошћу из Бачког Јарка  уз пораз (3:2) дебитовао на клупи.

- Оно што је десетковани тим показао против одличне екипе из Бачког Јарка даје ми за право да се надам најбољем. Имали смо против мог некадашњег клуба два пута вођство головима Пекеза, у финишу примили два гола и на крају заслужено поражени. На располагању сам због обавеза у школи и на послу имао  само 11 играча. Свака им част дали су максимум најавили боље сутра.

Наредног викенда Југовић иде у Голубинце на мегдан фењерашу Јадрану.

- Имаћемо тешко гостовање обзиром на тренутну здравствену  ситуацију и чињеницу да је Јадран последње дане прелазног рока искористио да појача тим. Нам је сваки бод битан. Покушаћемо да га донесемо из Голубинаца нада се нови тренер Југовића.                                                                      

М. Поповић

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести