Кокеза не демантује Крстајићев одлазак са кормила репрезентације

БЕОГРАД: Први човек Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза планира да смени селектора репрезентације Србије Младена Крстајића иако је завршио на првом месту групе у Ц Лиги нација, преноси Информер.
slavisa kokeza
Фото: Tanjug (Zoran Žestić)

Како се наводи, њих двојица већ неко време нису у најбољим односима, све чешће имају супростављена мишљења, што се десило и после победе над Литванијом (4:1) када је Крстајић био у емотивном растројству причајући о подршци на конференцији за медије, а Кокеза поручио да се не слаже са његовим ставом да не игра са два нападача против балтичке селекције и посебно што шансу не добија Александар Пријовић.

Могући одлазак најавио је и сам Крстајић речима да му је потребно мало времена да размисли.

"Потребно ми је још неколико дана да се одморим, па ћемо после разговарати о свему", изјавио је Крстајић за Информер.

Председник ФСС Кокеза је за лист Ало изјавио да прво треба сачекати 2. децембар и жреб квалификација за Европско првенство 2020.

"После тога разговараћемо са спортским сектором и селектором да видимо шта ћемо и како наставити", каже Кокеза за Ало.

Информер наводи да ће, у случају смене Крстајића, први пик за селектора бити легендарни Драган Стојковић Пикси који је и прошле зиме фигурирао као наследник Славољуба Муслина, али због чврстог уговора са кинеским Гвангжуом Р&Ф (плата осам милиона годишње) није могао да преузме национални тим.

Крстајићу се на терет ставља и лош однос са фудбалерима Матијом Настасићем и Луком Миливојевићем, који су открили да неће играти за "орлове" све док се не промени селектор.

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести